Dune du pilat (França)

La duna més alta d’Europa es troba a la costa del suroest francés, a prop de La Teste de Buch, a 70 km de Bordeus. A part de la seua impressionant altura que varia entre els 80m i 110m, el cúmul de terra ocupant 2,7 km de costa i s’endinsa a més 500 metres de bosc del Parc Natural de les Landes de Gascunya.

COM ARRIBAR A LA DUNA DU PILAT

A la duna es pot arribar en cotxe, tren, bus, bicicleta o vaixell. Donat que els gps actuals no compliquen l’arribada en cotxe a cap lloc del planeta, he recopilat informació dels altres mitjans de transport obviant els tours turístics.

A l’estació de tren Saint Jean de Bordeus, es pot agafar el tren de la Línea 32 Burdeos-Arcachon i baixar a l’estació d’Arcachon.

A l’estació d’Arcachon, es pot seguir el camí agafant el Bus Baïa Línea 1 en direcció Plage de la Salie, i baixant a la parada Duna del Pilat.

Com arribar en bicicleta
Al llarg de la costa atlàntica francesa es troba la Vélodyssée, ruta ciclista que passa just a prop de la Bahía de Arcachon. Des d’Archon es pot arribar fins la duna seguint els camins indicats.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>