Formentera

El paradís es troba al mediterrani i s’anomena Formentera. Fa uns anys vaig tindre la sort de viatjar amb el grup de música Gener a l’illa amb la meua furgoneta i gaudir completament de la seua gastronomia, cultura i gents.

L’illa té una superficie no superior als 80 quilòmetres quadrats i està formada per dos promontoris (La mola i el cap de Barbaria) un a cada extrem i una franja de terreny llarga i estreta que els uneix on es troben les principals cales.

L’única carretera destacada de l’illa travessa els principals pobles de l’illa (la Sabina, Sant Francesc de Formentera, Sant Ferran de ses Roques, Es Caló de Sant Agustí i El Pilar de la Mola).

Si teniu la sort de gaudir de l’illa, podeu visitar l’illa amb moto de punta a punta i gaudir de la seua deliciosa gastronomia.

Per accedir a l’illa es pot fer amb ferry des d’eivissa.

Els preus són elevats i avegades prohibitius, però val la pena cada cèntim.

 

No puc evitar compartir aquest vídeo on vaig fer de càmera per als estimats Gener. La primera imatge és al far de la Mola de Formentera i al llarg del video es mostren imatges de les illes balears.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>