Glen Coe (Escòcia)

Glencoe va ser per a mi un descobriment fortuït. Feia camí cap a Fort William amb bus per seguir fins Inverness. A mitat del trajecte em va impressionar tant el paisatge que acompanyava el poble que vaig decidir fer parada en aquest i passar-ne un dies.

Situat a les Highlands Escoceses, Glencoe es troba tot just a la borera del lloc Loch Leven i la vall formada just al mig de les altres muntanyes que l’acompanyen per antics glacials i explosions volcàniques.

Sense dubte, després de visitar Escòcia de nord a sud dos vegades, m’atreviria a definir Glen Coe com un dels llocs més bonics d’escòcia. Natura salvatge que han format part de pel·lícules com James Bond i Harry potter.

Segons l’època a Glen Coe es pot gaudir els paisatges realitzant moltissimes actvitats. Des de esquí, snowboard, treking pels Munros, navegar amb kayak pel Leven, fins a ciclisme són moltes de les coses que que poden fer al paradís del nord.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>